• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor: Dimitrov - Goffin (20:00, Digi Sport 2)

Angers rămâne una dintre cele trei echipe din Ligue 1 fără înfrângere în primele 5 etape, după ce a remizat pe Stade Geoffrey Guichard, scor 1-1.

În meciul transmis de Digi Sport, Saint-Etienne a deschis scorul foarte repede, prin Remy Cabella, la primul său meci pentru gruparea antrenată de Oscar Garcia (3).

Avantajul a ținut doar 6 minute: Pierre-Gabriel a atins mingea cu mâna în careu, iar Mangani a transformat lovitura de la 11 metri (9).

Oaspeții nu mai câștigaseră la Saint-Etienne de 50 de ani, dar au fost foarte aproape să treacă în avantaj de două ori: mai întâi prin Fulgini (14) și apoi prin Mangani (21).

La trei minute de la reluare, Pajot a văzut direct cartonașul roșu, după un contact dur cu Letellier, iar Angers a fost aproape să profite la lobul lui Capelle, când mingea a sărit de două ori pe bara transversală (63).

Crivelli a irosit ultima șansă a lui Angers, când a fost blocat de Ruffier (83) și apoi avea să fie eliminat după un fault asupra lui Dabo, după doar un minut (83).

Bamba a avut și el șansa golului victoriei în prelungiri, însă Letellier a respins.

După ce a început sezonul cu trei victorii consecutive, Saint-Etienne are un punct în ultimele două runde, în timp ce Angers e neînvinsă în 5 etape, dar a remizat în patru dintre ele.

ECHIPELE:

Saint-Etienne: Ruffier - Janko, Perrin, Lacroix, Pierre-Gabriel - Diousse, Dabo, Pajot - Hamouma ('46 Bamba), Diony ('51 Maiga), Cabella.
Antrenor: Oscar Garcia

Angers: Letellier - A.Bamba, Traore, Thomas, Andreu - Santamaria, Toko Ekambi ('66 Coulibaly), Fulgini ('73 Guillaume), Mangani, Capelle - Crivelli.
Antrenor: Stephane Moulin