• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Înainte de meciul cu Metz, Leonardo Jardim a anunțat că Mbappe nu va face parte din lot, pentru a-l proteja. Totuși, se pare că situația a stat altfel. Atacantul dorit de PSG a iscat un scandal în cantonament cu coechipierul Andrea Reggi, moment în care portughezul a luat decizia să îl trimită acasă.

Săptămâna trecută, Kylian Mbappe a fost anunțat de Leonardo Jardim că nu va face parte din lotul lui AS Monaco pentru partida cu Metz. Totuși, dacă presa din Franța a susținut că atacantul dorit de PSG a iscat un scandal în cantonament, fiind aproape de un incident cu Jardim, L'Equipe a dezvăluit ce s-a întâmplat defapt. La antrenamentul de marțea trecută, starul Kylian Mbappe a intrat un conflict cu coechipierul Andrea Reggi. Potrivit ediției digitale a publicației franceze, atacantul a fost scos de la antrenament datorită comportamentului său neadecvat, cu toate că în primă fază nu s-a conformat cerințelor antrenorului.

Aceeași publicație spune că Mbappe vrea să rezolve cât mai repede mutarea lui la PSG, club care negociază intens cu Monaco de câteva săptămâni. Pe de altă parte, Mundo Deportivo susține că PSG și Mbappe au ajuns la un numitor comun, la fel și cele două cluburi. Sursa citată susţine că atacantul francez va primi 180 de milioane de euro (sumă care poate ajunge la 200 de milioane în urma bonusurilor), iar atacantul de 18 ani va avea un salariu anual de 18 milioane de euro.

Contractul pe care îl va semna va fi valabil până în 2022. Dacă mutarea se va realiza, iar cifrele vor fi confirmate, Mbappe va deveni al doilea cel mai scump jucător din istorie, după noul său coechipier, brazilianul Neymar, pe care PSG l-a adus de la FC Barcelona în schimbul a 222 de milioane de euro.