• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Neymar a fost deja prezentat oficial la Paris Saint Germain, dar în birourile de la ”Camp Nou” este încă forfotă de pe urma plecării intempestive a brazilianului.
Ofițerul de presă al celor de la FC Barcelona, Josep Vives, a fost mandatat să transmită către mass-media informația potrivit căreia catalanii nu-i vor achita tatălui lui Neymar suma în valoare de 26 de milioane de euro, ceea ce reprezintă comisionul stabilit în 2016, după ce jucătorul își prelungise contractul până în 2026.

Catalanii au venit și cu explicații în susținerea deciziei.

”Clauza avea trei condiţii:
1. Jucătorul să nu negocieze cu un alt club înainte de 31 iulie 2017;
2. Fotbalistul să-şi exprime public intenţia de a respecta contractul;
3. Plata să se facă la 1 septembrie pentru a ne asigura că nu pleacă la un alt club”, a declarat Vives, potrivit dhnet.be.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

De fapt, oficialii Barcelonei au blocat plata comisionului încă de marți, tocmai în ideea de a aștepta să vadă pe ce drum o ia Neymar. Tatăl jucătorului a cerut ca plata să fie efectuată încă de la 31 iulie, sperând astfel să intre și în posesia celor 26 de milioane de euro, asta după ce s-a sigurat că va încasa și de la PSG aproximativ 36 de milioane de euro. 

Brazilianul Neymar a ajuns în capitala Franţei la o zi după ce parizienii au plătit clauza de reziliere de 222 de milioane de euro către Barcelona.

Preşedintele Nasser Al-Khelaifi l-a introdus pe Neymar la conferinţa de presă de la Parc des Princes imediat după ce fostul star al Barcelonei a primit tricoul cu numărul 10 şi a făcut primii paşi pe stadionul pe care va evolua în următoarele cinci sezoane.

35 de milioane de euro pe sezon va încasa Neymar de la PSG