• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Debutul lui Neymar la Paris Saint-Germain ar putea fi amânat din nou, deoarece federaţia franceză nu a primit încă documentele necesare în urma transferului record de la FC Barcelona.

Federaţia spaniolă mai poate trimite actele doveditoare transferului până joi seara. Altfel, dacă termenul este depăşit, brazilianul nu va putea evolua nici în partida de duminică împotriva lui Guingamp, care va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 4, de la ora 22:00.

Neymar, 25 de ani, transferat de PSG în schimbul a 222 milioane euro, a ratat deja meciul noii sale echipe cu Amiens, din prima etapă a noului sezon din Ligue 1.

Fără brazilian pe teren, vicecampioana Franţei s-a impus cu 2-0, prin golurile marcate de Edinson Cavani şi Javier Pastore.

Potrivit BBC, oficialii ligii franceze au anunţat deja că intenţionează să facă o plângere la FIFA.

Liga spaniolă consideră că PSG încalcă regulile fair-play-ului financiar, iar Barcelona a ameninţat că va denunţa clubul francez la UEFA.

La rândul lor, cei de la PSG cred că acţiunile ligii spaniole sunt ilegale. Liga franceză s-a declarat "surprinsă" de comportamentul spaniolilor, cărora le cere să se supună regulilor FIFA.

Şi în noul sezon, meciurile din Ligue 1 vor fi transmise ÎN EXCLUSIVITATE pentru România de canalele Digi Sport.