• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Suspendat de conducerea lui Lille, Marcelo Bielsa nu intenționează să se despartă în termeni amiabili și solicită fostei sale echipe suma de 9,5 milioane de euro. "El Loco" și reprezentanții lui legali se vor întâlni cu personalul de la Lille în cursul zilei de miercuri, înainte de o confruntare în fața Comisiei Juridice a Ligii din Franța.

Potrivit informațiilor furnizate de presa din Hexagon, tehnicianul argentinian cere 9,5 milioane de euro, echivalentul a jumătate din remunerația sa și diverse daune. "El Loco" se va întâlni cu personalul de la Lille în cursul zilei de miercuri, înainte de o confruntare în fața Comisiei Juridice a Ligii Profesioniste de Fotbal din Franța pe data de 12 decembrie. Aici, fostul antrenor al lui OM intenționează să conteste încetarea contractului de muncă.

În discuțiile purtate până acum, oficialii clubului Lille i-au oferit un cec în valoare de 7 milioane euro pentru ca acesta să părăsească gruparea franceză, însă "El Loco", cum este supranumit tehnicianul sud-american, a refuzat.