• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Şeicii de la Paris Saint Germain sunt decişi să-l "îngroape în bani" pe Neymar încă din ziua în care brazilianul va semna cu vicecampioana Franţei.

Cotidianul catalan Sport susţine că sud-americanul va deveni cel mai bine plătit fotbalist din lume dacă va semna cu PSG.

Pe lângă un salariu net de 30 de milioane de euro pe an, Neymar va primi şi o primă de instalare de 60 de milioane de euro, potrivit sursei citate.

Asta pe lângă comisionul pe care îl va primi tatăl şi impresarul său, Neymar sr., care va încasa 36 de milioane de euro dacă fiul său va semna cu PSG.

De altfel, părintele lui Neymar ar putea primi în această săptămână 62 de milioane de euro: 26 de la Barcelona, pentru contractul semnat anul trecut de starul sud-american cu catalanii până în 2021, şi cele 36 de la Paris.

Salariul lui Neymar poate ajunge însă la 50 de milioane de euro pe an, în cazul îndeplinirii unor clauze de performanţă, destul de uşor de atins în Ligue 1, potrivit sursei citate.

Fotbalistul în vârstă de 25 de ani este aşteptat să semneze un contract pe cinci sezoane cu PSG, care îi oferă şi posibilitatea de a încheia parteneriate în nume propriu cu companiile care sponsorizează clubul de pe Parc des Princes.

PSG e gata să plătească 222 de milioane de euro pentru transferul lui Neymar, echivalentul clauzei de reziliere a contractului brazilianului cu Barcelona.

Cotidianul qatarez El Watan a anunţat că Neymar va ajunge marţi în Qatar pentru a efectua vizita medicală pentru Paris Saint Germain.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT