• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Campioana Monaco a pierdut cu 1-0 pe terenul lui Nantes, în etapa a 15-a a campionatului francez. Tătăruşanu a oprit campioana, iar titlul pare jucat în Franţa, cel puţin din punctul de vedere al lui Ranieri.

Venirea tehnicianului care a scris istorie cu Leicester în Anglia pe banca tehnică a "canarilor" a fost o alegere excelentă. Nantes e pe cinci în Hexagon, iar apărarea e una de invidiat, internaţionalul român din poartă fiind lăudat după fiecare partidă.

Aşa s-a întâmplat şi aseară, când Nantes s-a impus cu Monaco şi a trimis-o pe PSG la 12 puncte distanţă de trupa lui Falcao. La final, Ranieri a vorbit despre faptul că acest sezon pare încheiat, chiar dacă nu s-a ajuns nici la jumătate.

"Uitaţi de sezonul acesta! PSG e deja campioană, a luat deja titlul", şi-a început Ranieri discursul, pentru ca apoi să vorbească despre performanţa echipei sale şi despre adversară: "Campioana este campioană. Este adevărat, a schimbat foarte mulţi jucători faţă de echipa pe care o aveau anul trecut. Dar sunt convins că în scurt timp va fi din nou foarte sus. Planul oficialilor lui Monaco e unul sănătos şi vor fi iar în vârf. Schimbările sunt normale, însă în câţiva ani sunt convins că Monaco va fi o echipă care se va lupta din nou cu şanse în fazele eliminatorii ale Champions League".