• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

La debutul în tricoul lui Nantes, Ciprian Tătărușanu a apărat excepțional în meciul cu Marseille, pierdut în cele din urmă de echipa sa, pe final, scor 0-1.

Cei de la L'Equipe l-au inclus pe Tătărușanu în echipa ideală a etapei din Franța, iar fostul stelist apare în formație alături de alte vedete, precum Neymar, Falcao sau Cavani, cu toții marcând în etapa a doua din Franța.

VIDEO CU PARADELE LUI TĂTĂRUȘANU

La fel ca vedetele lui PSG, Tătărușanu a primit nota 8 din partea francezilor, prestația sa fiind una excelentă, mai ales în prima repriză, când fostul stelist a scos câteva mingi extrem de grele.

ECHIPA IDEALĂ A ETAPEI DIN FRANȚA

"Tătărușanu a avut 9 parade, dintre care 6 înainte de pauză, un record în ultimele 10 sezoane pentru un portar aflat la debutul în Ligue 1", mai notează L'Equipe, în legătură cu evoluția portarului român.

"Cred că Marseille a început foarte bine, a ratat mult, iar Tătăruşanu a reuşit câteva parade extraordinare", l-a lăudat Ranieri pe portarul român.

Prin urmare, nu este deloc suprinzător faptul că, pe contul oficial de twitter al lui Nantes, prestaţia lui Ciprian Tătăruşanu a fost carcaterizată ca fiind "EXEMPLARĂ".