• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Ciprian Tătăruşanu a fost învins de patru ori la Paris - PSG a câştigat la scor întâlnirea cu Nantes, 4-1, într-un meci în care portarul român are un gol pe conştiinţă.

Ciprian Tătăruşanu a rezistat 38 de minute fără gol primit pe Parc des Princes şi n-a fost departe nici de mingea trimisă de Cavani la deschiderea scorului. Portarul român a fost apoi păcălit de centrarea lui Di Maria care s-a oprit în plasă - nimeni n-a atins mingea şi argentinianul a primit aplauze de la soţie şi cel mai nou membru al familiei. ”Canarii” au început să spere după o oră de joc, la reuşita lui Nakoulma, dar bucuria a durat numai cinci minute - mingea i-a alunecat din mâini lui Tătăruşanu la torpila lui Pastore.

”Ghinion, neghinion, acum nu mai contează, a fost gol. Deși scorul este mare, eu cred că n-am făcut un joc rău. Punctele sunt aceleași la fiecare meci, nu mă motivează în plus să joc cu PSG și cu alte echipe, nu sunt motivat”, a declarat Ciprian Tătăruşanu, goalkeeperul lui Nantes, în exclusivitate pentru Digi Sport.

”Canarii” au avut şi ghinion la ultimul gol încasat - Cavani a semnat scorul final, 4-1, şi a ajuns la 15 reuşite în 13 etape.