• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Ciprian Tătăruşanu devine pe zi ce trece un om fundamental la FC Nantes. Portarul român a încheiat o nouă partidă fără gol primit, iar "canarii" au obţinut o remiză pe teren propriu în faţa lui Olympique Lyon.

"Sunt mulţumit. Este important că nu am primit gol. Uşor-uşor, creştem şi căpătăm încredere", a declarat Claudio Ranieri, la finalul meciului cu Lyon (0-0).

Tătăruşanu are un rol important în progresele înregistrate de fosta campioană a Franţei. După ce Nantes a început campionatul cu un eşec clar la Lille (0-3), fostul stelist şi-a luat locul în poartă, iar "canarii" au obţinut 4 puncte în trei etape şi nu au primit gol în două dintre acestea.

Contra lui Lyon, "Tătă" a fost din nou excelent, iar L'Equipe i-a acordat nota 7, cea mai mare din echipa lui Ranieri.

Goalkeeperul de 31 de ani, transferat în această vară de la Fiorentina şi-a salvat echipa de două ori în startul meciului, când a intervenit în faţa lui Mariano Diaz şi, mai ales, la şutul lui Bertrand Traore. În restul timpului, a oferit siguranţă colegilor din defensivă, confirmând prestaţiile solide pe care le-a avut după mutarea în Ligue 1.

VIDEO: Rezumat Nantes - Lyon 0-0

În etapa următoare, Nantes va juca în decplasare, cu Montpellier.