• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Ciprian Tătăruşanu îi are printre "coechipieri" pe Dani Alves, Luiz Gustavo, Kylian Mbappe şi Neymar, în echipa celor mai bune transferuri din Ligue 1, realizată de RMC Sport.

Portarul român, achiziţionat de la Fiorentina la insistenţele lui Claudio Ranieri, a impresionat la FC Nantes, care se numără printre revelaţiile începutului de sezon în Franţa. După opt etape, "canarii" sunt pe locul 4, la egalitate de puncte cu Olympique Marseille, echipa care ocupă ultima poziţie pe podium.

"A primit doar două goluri în şapte meciuri de campionat şi a contribuit enorm la startul de sezon foarte bun al lui FC Nantes. Astfel, Ciprian Tătăruşanu nu poate decât să figureze în 11-le nostru format din cele mai bune transferuri în Ligue 1 în această vară", scrie sursa citată.

Alături de portarul naţionalei României, în echipa ideală realizată de francezi se află nume consacrate, precum Dani Alves, Kylian Mbappe şi Neymar, toţi de la PSG, sau Luiz Gustavo (Marseille), dar şi revelaţii, aşa cum este cazul mijlocaşului lui Olympique Lyon, Tanguy Ndombele, sau al atacantului lui Guingamp, Marcus Thuram, nimeni altul decât fiul celebrului fost internaţional francez Lilian Thuram.

Echipa ideală a transferurilor din Ligue 1

Pentru Tătăruşanu şi Nantes urmează partida de pe terenul unei alte revelaţii, Bordeaux, care va avea loc duminică, de la ora 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2.

Ciprian Tătăruşanu (31 de ai) este portarul cu cea mai mare medie a notelor în cotidianul L'Equipe, în actuala ediţie de campionat.