• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Ciprian Tătăruşanu, portarul naţionalei de fotbal a României, transferat în această vară de la Fiorentina la Nantes, este lăudat de ziarul L'Equipe după evoluţia sa din meciul de acasă cu Olympique Lyon (0-0), din etapa a 4-a a campionatului Franţei.

"Tătăruşanu, un zid formidabil", scrie cunoscutul cotidian francez.

"De la debutul său în poarta canarilor, Ciprian Tătăruşanu a realizat trei prestaţii foarte convingătoare. Contra lui Lyon (0-0), portarul român i-a permis lui Nantes să obţină punctul remizei într-o partidă în care echipa a fost dominată clar, mai ales în prima repriză.

Încă din minutul 5, fostul portar al Fiorentinei a avut o ieşire sigură în faţa lui Mariano Diaz. Câteva momente mai târziu, a avut alte două parade la şuturile pe spaţiul porţii ale lui Bertrand Traore şi Marcelo.

Dacă noile achiziţii Andrei Girotto et Kalifa Coulibaly au dezamăgit contra lui OL, Tătăruşanu pare să se impună ca fiind cea mai bună afacere a verii", precizează jurnaliştii francezi.

Internaţionalul român a fost notat cu 7 de L'Equipe în toate cele trei meciuri ale sale de până acum în Ligue 1 şi este pe primul loc într-un clasament al portarilor, realizat în funcţie de notele primite.

Tătăruşanu este convocat pentru meciurile naţionalei României cu Armenia şi Muntenegru, din preliminariile Cupei Mondiale de fotbal 2018, care se vor disputa pe 1 şi 4 septembrie.

FC Nantes este pe locul 15 în Ligue 1, cu 4 puncte din tot atâtea meciuri.

Şi în acest sezon, meciurile din Ligue 1 sunt transmise ÎN EXCLUSIVITATE pentru România de canalele Digi Sport.