• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Saint-Etienne - FC Nantes 1-1. UPDATE 17:30. Elevii lui Claudio Ranieri au reușit să revină în meci, grație unui gol absolut ciudat, marcat de Emiliano Sala (27 de ani), în minutul 61.

Argentinianul a fost creditat cu golul, numai că ”assist-ul” i-a aparținut lui Lacroix. Fundașul celor de la St. Etienne a încercat să respingă mingea din fața atacantului advers, numai că a lovit mingea de jos în sus, aceasta l-a atins pe Sala în cap, după care a ricoșat în stânga lui Ruffier.

Câteva secunde mai devreme, același Sala, bine demarcat, a încercat o finalizare cu un șut sec, de la aproximativ 13 metri, din interiorul careului, numai că a lufta. Faza a continuat și până la urmă s-a încheiat cu golul de 1-1, care avea să fie și scorul final al meiului dintre Saint-Etienne și Nantes, din etapa a 16-a din Ligue 1.

VIDEO cu golul marcat de Sala

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT


VIDEO Saint-Etienne - FC Nantes 1-1. Prima repriză a partidei de pe ”Stade Geoffroy-Guichard” a fost marcată de golul absolut senzațional marcat de Vincent Pajot (27 de ani), la care Ciprian Tătărușanu (31 de ani) n-a avut nicio reacție.

Portarului român nu i se poate imputa însă nimic la acest gol, pentru că execuția mijlocașului francez, din afara careului s-a dus direct în vinclul porții celor de la Nantes. Astfel, golul lui Pajot se va număra printre cele mai frumoase reușite ale lunii decembrie, ba chiar printre cele mai frumoase din 2017 din Ligue 1.

În afara acestui gol, portarul naționalei României a dat siguranță defensivei celor de la Nantes. Gazdele au mai trimis mingea de trei ori pe spațiul porții, dar, de fiecare dată, Tătărușanu a fost la post.

VIDEO cu golul lui Pajot