• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Momentele tensionate continuă la PSG. Astăzi, Thiago Silva a împlinit 33 de ani, iar jucătorii liderului din Hexagon au petrecut cu ocazia zilei căpitanului.

Singurul absent a fost Edinson Cavani, susţine Marca, iar asta a dus pe toată lumea cu gândul la scandalul avut cu Neymar, unul în care brazilienii au fost de partea conaţionalului său, mai puţin Silva, care a preferat să nu comenteze.

Presa din Vest notează că Nasser Al-Khelaifi, președintele lui PSG, a trimis săptămâna trecută un intermediar care să-i ofere o sumă impresionantă de bani lui Edinson Cavani, cel mai bun marcator al echipei. Astfel, clubul s-a angajat să-i plătească o primă de un milion de euro la finalul sezonului, cu sau fără goluri.

Al-Khelaifi i-a oferit această sumă pentru a-l convinge pe uruguayan să-i cedeze executarea loviturile de la 11 metri colegului Neymar. Omul cu bani de la PSG s-a gândit că în acest fel poate pune pace între cei doi fotbaliști. Încercarea sa a fost însă în zadar. Cavani i-a răspuns clar: "Nu mă interesează banii!".

El a spus că nu se va opune dacă Al-Khelaifi va dori să-i plătească mai mulți bani, dar va continua să execute loviturile de pedeapsă. "Sunt de 4 ani la echipă, sunt al treilea căpitan, mi-am câştigat respectul printre colegi!", i-a transmis Cavani şeicului.

Antrenorul Unai Emery ar fi hotărât ca tot Cavani să fie principalul executant al penalty-urilor, lucru agreat și de restul echipei. După ceea ce s-a întâmplat duminică, la meciul cu Lyon, cu cele două staruri ale lui PSG,
Nasser Al-Khelaifi s-a întâlnit cu fotbaliştii încă de luni, căutând să rezolve situația, iar miercuri, urmează o nouă întâlnire, de această dată, cu antrenorul Unai Emery și directorul sportiv Antero Henrique.