• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Thiago Motta, mijlocaşul italian al echipei Paris Saint-Germain, a declarat, marţi, într-un interviu acordat cotidianului la Gazzetta dello Sport, că sezonul în curs va fi, fără îndoială, "ultimul în calitate de jucător" al clubului parizian.

"PSG este casa mea şi în ultimii cinci ani eu am dat totul pentru a câştiga şi pentru a contribui la dezvoltarea acestui proiect. Eu cred că va fi ultimul meu sezon la Paris în calitate de jucător", a declarat Motta.

În vârstă de 34 de ani, italo-brazilianul, venit la Paris în ianuarie 2012, este de atunci un element esenţial în jocul echipei. Mijlocașul spune că ar mai putea evolua la un nivel ridicat, dar nu exclude nici varianta să se apuce de antrenorat.

"Eu pot să joc încă la nivel înalt, poate în campionate emergente, care ar putea fi stimulative pentru familia mea. Dar aş putea să încep să antrenez. Cum şi când, asta depinde de proiectele care mi se vor propune. Dar eu voi decide mereu în acord cu preşedintele Nasser Al-Khelaifi", a conchis jucătorul.

Motta a ajuns la Paris la începutul anului 2012, fiind cumpărat de la Inter Milano pentru suma de 11,5 milioane de euro. Mijlocașul a mai evoluat în cariera sa pentru echipe precum Barcelona, Atletico Madrid și Genoa.

11 partide are Thiago Motta pentru PSG în acest sezon de Ligue 1

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

AGERPRES