• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

Victorie frumoasă pentru Toulouse, scor 4-1 pe teren propriu, cu Bordeaux. Martin Braithwaite a reuşit o „dublă” pentru gazde. 

Spectacolul din Ligue I a continuat în direct la Digi Sport. După 0-0 în prima etapă la Marseille, Toulouse a învins la scor altă echipă legendară a Hexagonului, Bordeaux. Issa Diop a deschis rapid scorul pentru gazde, în minutul 4, iar desprinderea lui Toulouse s-a produs peste alte 6 minute, după un corner, când Jullien a marcat primul său gol în Ligue I. Pauza nu i-a ajutat pe oaspeţi, care au încasat un nou gol la jumatatea reprizei secunde: Martin Braithwaite a înscris superb pentru 3-0, în minutul 67.
Tot danezul a marcat şi în minutul 82, şi a stabilit un record de eficacitate pentru Toulouse - 4 goluri în meci, din tot atâtea şuturi pe poartă! Tot un scandinav, suedezul Isaac Kiese Thelin a salvat din onoarea oaspeţilor, cu golul din minutul 90. S-a terminat 4-1, a doua victorie la scor a lui Toulouse în faţa lui Bordeaux, în decurs de câteva luni - în martie, tot în campionat, a fost 4-0!

Echipele de start:
Toulouse: Lafont – Yago, Diop, Jullien, Moubandje – Somalia, Blin, Trejo, Sylla – Toivonen, Braithwaite

Bordeaux: Prior – Sabaly, Guilbert, Pallois, Poundje- Malcom, Plasil, Toulalan, Toure – Rolan, Menez

VIDEO CU REZUMATUL PARTIDEI: