• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (ACUM, pe Digi Sport 2) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (ACUM, pe Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (ACUM, Digi Sport 3)

În ultimii ani, PSG a investit masiv în jucători și a adus vedete precum Ibrahimovic, Thiago Silva, Cavani, Di Maria, iar totul a culminat cu transferurile din această vară, când pe Parc des Princes au ajuns Neymar, Daniel Alves și Mbappe.

Succesele sportive și "explozia" de imagine de care a beneficiat de pe urma lor și a vedetelor transferate a ajutat-o pe PSG să atragă și o susținere demnă de admirație.

Jose Mourinho laudă proiectul de sute de milioane al lui Nasser Al Khelaifi și a dat un exemplu din propria familie: fiul său, Jose Mario, Jr., e cucerit de parizieni și nu urmărește meciurile lui Manchester United, echipa tatălui său, ci preferă să meargă de la Londra la Paris.

"E ceva fantastic! Fiul meu, care trăiește la Londra, s-a dus la Paris pentru a vedea un meci al lui Paris Saint-Germain, nu s-a dus la Manchester. E fantastic", a spus Mourinho, pentru francezii de la Telefoot.

Imediat, englezii au speculat că această afirmație a lui Jose Mourinho ar putea dezvălui posibila destinație a lui "The Special One", după despărțirea de Manchester United. În acest moment, tehnicianul în vârstă de 54 de ani are contract cu "diavolii" până în vara lui 2019.