• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Trioul cu cele mai multe goluri marcate în acest sezon în primele cinci campionate ale Europei vine din Franţa. Însă nu este cel de la Paris St. Germain, format din Edinson Cavani, Neymar şi Kylian Mbappe, ci linia ofensivă a lui Olympique Lyon.

În primele 12 etape din Ligue 1, Lyon a marcat 32 de goluri, aproape toate, 26 mai exact, fiind semnate de cei trei jucători din atac - Nabil Fekir (11), Mariano Diaz (9) şi Memphis Depay (6).

Atacanţii lui OL sunt urmaţi în acest top de trioul lui PSG, care a reuşit 24 de goluri. Cavani este golgheterul indiscutabil, cu 13 goluri, urmat de Neymar (7) şi Mbappe (4).

Podiumul este completat de liderul din Premier League, Manchester City. Sergio Aguero, Gabriel Jesus şi Raheem Sterling au înscris de 22 de ori.

Surprinde, doar până la un punct însă, absenţa din acest top a celor de la Real Madrid şi FC Barcelona, care dominau în anii trecuţi.

Campioana Europei suferă, însă, din cauza problemelor medicale şi a lipsei de formă cu care se confruntă Cristiano Ronado, Gareth Bale şi Karim Benzema, iar celebrul MSN (Messi-Suarez-Neymar) al catalanilor a fost destrămat în vară, când Neymar a ajuns la PSG pentru suma record de 222 de milioane de euro.