• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Angel Di Maria şi-a dorit mult să ajungă în vară la Barcelona, marea rivală a fostei sale echipe, Real Madrid.

Chiar mijlocaşul argentinian al lui PSG a făcut această dezvăluire, într-un interviu pentru ESPN.

"Am fost aproape, însă şi departe de Barcelona în acelaşi timp. Nu mi-am pierdut niciun moment speranţa, însă nu s-a întâmplat în cele din urmă", a declarat mijlocaşul lui PSG.

Di Maria a fost dorit de Barcelona în locul lui Neymar, plecat chiar la PSG pentru 222 de milioane de euro, însă cele două cluburi nu au ajuns la un acord în privinţa trecerii argentinianului pe Camp Nou.

Fotbalistul în vârstă de 29 de ani e convins că ar fi intrat în dizgraţia foştilor săi fani, de la Real Madrid, dacă ar fi mers la Barcelona, unde nu exclude însă să ajungă.

"Echipa mea favorită este Rosario şi n-aş juca niciodată pentru Newell's, însă în rest aş putea juca oriunde", a lămurit problema Di Maria.

Transferat în 2015, de la Manchester United, pentru 63 de milioane de euro, Angel Di Maria a ieşit din 11-le tip al lui PSG după venirile lui Neymar şi Mbappe.

În 2014, Real Madrid l-a vândut pe Di Maria la Manchester United pentru 75 de milioane de euro.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT