• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Neymar a ajuns la PSG, după ce parizienii au achitat clauza de reziliere de 222 de milioane de euro. Totuşi, preşedintele lui Olympique Lyon, Jean-Michel Aulas, susţine că transferul costă în total un miliard de euro, pe următorii cinci ani.

"Dacă fair-play-ul financiar nu are un rol definit la nivel european, poate e cazul ca statul francez să ia măsuri. Aceste tipuri de transferuri trebuie privite cu mare atenţie.

Nu putem lupta împotriva investitorilor din Qatar, care generează venituri uriașe din petrol. De când a plecat Platini de la UEFA, s-a pierdut un mare susținător al fair-play-ului financiar", a spus Aulas, care a lăsat să se înțeleagă că afacerea ”Neymar” va ajunge la un miliard de euro.

Neymar a devenit cel mai scump jucător din istoria fotbalului, după ce PSG i-a plătit clauza de reziliere a contractului pe care îl avea cu FC Barcelona, în valoare de 222 de milioane de euro.

Brazilianul a fost prezentat fanilor înaintea meciului cu Amiens, din prima etapă a noului sezon de Ligue 1, PSG impunâdnu-se cu 2-0, graţie golurilor marcate de Edinson Cavani şi Javier Pastore.

Şi în acest sezon, meciurile din Ligue 1 vor fi transmise ÎN EXCLUSIVITATE pentru România de canalele Digi Sport.