• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

VIDEO PSG - Angers 5-1. Angel Di Maria a marcat o dublă de senzație, sâmbătă, în victoria cu 5-1 a lui Paris Saint-Germain contra lui Angers. Primul gol a fost marcat, însă, cu o execuție incredibilă!

În minutul 63, argentinianul a dus scorul la 4-1 pentru parizieni, cu o execuție de zile mari, după ce Lucas Moura i-a întors mingea. A șutat din voleu, din întoarcere, de la aproximativ 25 de metri și a catapultat balonul aproape de vinclul porții nou promovatei din Ligue 1. Reușita l-a impresionat și pe Zlatan Ibrahimovic, responsabilul cu execuțiile spectaculoase la PSG.

Nu a fost singurul gol al lui Di Maria în meciul de sâmbătă. Peste doar 3 minute, a realizat dubla și a închis tabela cu o "scăriță" de efect peste portarul Letellier.

Șeptarul campioanei Franței a ajuns la 8 goluri în acest sezon de Ligue 1. A fost a doua dublă a sa, după cea reușită în decembrie contra lui Caen

Celelalte reușite ale gazdelor de sâmbătă au fost semnate de Zlatan Ibrahimovic (32), Lucas Moura (40) și Gregory van der Wiel (54).

9 goluri și 12 pase decisive are Angel Di Maria pentru PSG, în toate competițiile.

VIDEO Dubla lui Di Maria din meciul cu Angers