• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

AS Monaco s-a impus clar în deplasarea de la Dijon, unde, în absența lui Mbappe, Radamel Falcao a fost vedeta incontestabilă, cu un hat-trick superb, care îl pune în fruntea clasamentului marcatorilor, după numai două etape jucate în Ligue 1.

"El Tigre" a deschis scorul în minutul 3, când a strecurat în poartă o minge deviată de Glik. Jemerson a majorat avantajul cu cel mai frumos gol al meciului, o foarfecă dintr-un corner bătut de Moutinho (25). Înlocuitorul lui Mbappe, Diakhaby, a recuperat apoi o minge la mijlocul terenului, iar Falcao a făcut 3-0 cu un șut deviat de Yambere (37).

Dijon a redus din diferență cu două minute înainte de pauză prin Said, excelent lansat de Amalfitano. Falcao și-a desăvârșit opera cu o lovitură de cap în repriza a doua și are deja 4 goluri în două partide.

ECHIPELE

Dijon (5-4-1): Reynet - Rosier (56 Chafik), Yambere, Varrault, Lang (54 Haddadi), Bouka Moutou - Kwon, Amalfitano, Marie, Sliti - Said (72 Sammaritano);
Antrenor: Olivier Dall'Oglio;

Monaco (4-4-2): Subasic - Sidibe, Glik, Jemerson, Jorge - Rony Lopes (64 Tielemans), Joao Moutinho, Fabinho, Lemar - Falcao (80 Carillo), Diakhaby (83 Gil Dias);
Antrenor: Leonardo Jardim.

VIDEO Dijon - Monaco 1-4