• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

ÎN DIRECT la Digi Sport, Nice s-a impus cu 2-1 în faţa revelaţiei Angers şi a urcat pe locul 3 în Franţa. Angers a condus până aproape de final, dar Nice a întors rezultatul din două penalty-uri transformate de Ben Harfa.

Nice a avut 64% posesia mingii în prima repriză a meciului cu Angers, dar atacurile gazdelor s-au oprit la 30 de metri de poarta adversă. Angers a deschis scorul prin Capelle, care a primit o pasă perfectă în adâncime de la Saiss (min 24).

În repriza secundă, Ketkeophomphone putea mări avantajul echipei de pe locul doi din Franţa. Nice a întors rezultatul în patru minute, din două penalty-uri acordate destul de uşor.

Seri l-a scos pe primul după ce a căzut în careul advers. Ben Harfa a restabilit egalitatea. Arbitrul a arătat din nou punctul cu var, după ce mingea l-a lovit în mână pe Manceau. Ben Harfa a schimbat colţul şi a trimis din nou mingea în poartă.

S-a terminat 2-1 pentru Nice, care a urcat pe locul al 3-lea, la un singur punct în spatele revelaţiei Angers. Lider incontestabil în Ligue 1 este în continuare PSG. Echipa pregătită de Blanc nu a pierdut încă niciun meci în campionat.

ECHIPELE DE START:

Nice (4-3-1-2): Cardinale - Pied, Genevois, Baysse, Hult - Koziello, Mendy, Seri - Ben Arfa - Mendy (Honorat '54), Germain (Lloris '90)
Antrenor: C. Puel

Angers (4-3-3): Letellier - Manceau, Traore, Thomas, Andreu - N'Doye, Saiss, Diers - Sunu (Sissoko '86), Ketkeophomphone, Capelle (Yattara '65)
Antrenor: S. Moulin