• Tenis: WTA Wuhan (Digi Sport 2, 24 - 30 septembrie)
  • Liga 1: Botoșani-Viitorul (ora 18:00) și Astra-CFR Cluj (ora 20:30) se joacă luni, 25 septembrie, pe Digi Sport 1

Nice, revelația startului de sezon din Franța, a obţinut doar un punct pe propriul teren cu Bastia, în etapa a 14-a din Ligue 1. Gazdele au deschis repede scorul, dar au fost egalate în minutul 60, iar meciul s-a terminat 1-1.

Fără Balotelli - accidentat la gambă - liderul a avut nevoie de 11 minute să deschidă scorul cu Bastia. Plea şi-a trecut în cont golul cu numărul 8 al sezonului. Tot el şi-a bătut joc de şansa lui 2-0, 7 minute mai târziu, când a scăpat singur cu portarul oaspeţilor.

După o oră de joc, Bastia a egalat prin Crivelli. Cu trei minute înainte de final, Nice a ratat cea mai mare ocazie a meciului şi a fost nevoită să se mulţumească cu un punct. Tot un punct este şi avansul echipei în fruntea clasamentului.

Echipele:

Nice (4-3-3): Cardinale - Ricardo Pereira, Dante, Sarr, Dalbert Henrique - Seri, Cyprien, Walter - Eysseri, Plea, Belhanda;
Antrenor: Lucien Favre;

Bastia (: Leca - Cioni, Keita, Peybernes, Marange, Bengtsson - Cahuzac, Mostefa, Danic (90+1 Diallo) - Crivelli (71 Nangis), Bifouma (46 Saint-Maximin);
Antrenor: Francois Ciccolini;

VIDEO Nice - Bastia 1-1