• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

VIDEO PSG - Bastia 2-0. Paris Saint-Germain are un parcurs incredibil în Ligue 1, iar după 20 de etape a ajuns la 54 de puncte. Vineri seara, PSG a trecut cu ușurință și peste meciul cu Bastia, pe care l-a câștigat cu 2-0. În aceste condiții, titlul este 99% adjudecat, PSG fiind echipa cu cel mai bun parcurs dintre echipele de top ale Europei.

Singura formație neînvinsă în top 5 campionate ale Europei, PSG, are un avans de 22 de puncte față de Monaco și numai 3 remize în 20 de etape, astfel că se poate concentra, deja, pe dubla cu Chelsea, din optimile UEFA Champions League.

În campionat, echipa lui Blanc a înscris de 50 de ori și a primit doar 9 goluri. În privința golurilor primite este cât de cât un echilibru, deoarece Angers, a treia clasată din Franța, a avut și ea o defensivă foarte bună, primind doar 11 goluri până acum.

Dacă PSG nu a pierdut niciun meci în Ligue 1, Bayern se poate lăuda și ea cu faptul că a pierdut un singur joc, cel cu Borussia Monchengladbach, scor 1-3. În Germania, bavarezii au însă "doar 8 puncte avans" și nu se pot considera, deocamdată, campioni.

În Serie A TIM, Napoli are cele mai puține înfrângeri (2), însă este doar pe locul 3. O situație similară este și în Anglia, acolo unde Tottenham a pierdut tot doar de două ori, dar ocupă locul 4, la 3 puncte de podium.

La două puncte în spatele liderului Atletico, Barcelona este echipa cu cele mai puține înfrângeri din Spania (2). Echipa lui Diego Simeone însă este formația cu defensiva cea mai bună - doar 8 goluri încasate.