• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO PSG - Bastia 2-0. Marco Veratti a fost vineri seară, în direct la Digi Sport, protagonistul unuia dintre cele mai comice faulturi văzute în ultimul timp.

Mijlocaşul campioanei Franţei a fost desemnat cel mai bun străin din Ligue 1, însă aseară a demonstrat că are şi alte calităţi decât cele fotbalistice. Italianul de 23 de ani a comis un fault extrem de comic în finalul primei reprize din disputa cu Bastia, la Bastiais Ngando. Veratti a stopat acţiunea de atac a oaspeţilor printr-un procedeu special, trăgându-l pe adversar de tricou cu ambele mâini, din alunecare.

Foarte amuzaţi de fază, suporterii l-au aplaudat la scenă deschisă pe italian, care la final şi-a explicat gestul.

"Nu am vrut să intru prin alunecare pentru că am considerat în momentele acelea că aş putea să îl accidentez pe adversar. Aşa că m-am folosit de mâini. Pierdusem mingea şi rămăsesem descoperiţi, nu voiam să luăm gol", a spus Veratti, conform Lequipe.

Alfel, de notat că PSG rămâne în continuare singurul club neînvins în primele cinci cele mai puternice campionate din Europa.

Vezi mai jos faza