• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Olympique Lyon este a doua în Franţa, după victoria de pe terenul lui Caen. ÎN DIRECT la Digi Sport, Cornet şi Mariano au punctat pentru oaspeţi în succesul cu 2-1.

Olympique Lyon a urcat pe locul secund în Ligue 1. Jucătorii lui Genesio au câştigat deplasarea de la Caen şi au depăşit-o în clasament pe AS Monaco.

Cornet a deschis scorul încă din minutul 10. A fost al 2-lea gol stagional al tânărului de 21 de ani. Oaspeţii şi-au mărit avantajul în repriza secundă, când Mariano l-a lăsat fără replică pe portarul advers.

Scorul putea căpăta proporţii dacă Nabil Fekir nu rata incredibil. 25 de secunde mai târziu Caen reducea din diferenţă, prin Santini, dar nu a mai avut timp să mai marcheze o dată. S-a terminat 2-1 pentru Lyon, care a obţinut a patra victorie la rând, în deplasare.

ECHIPELE:

Caen (4-3-3): Vercoutre - Guilbert, Da Silva, Djiku, Mbengue - Ait Bennasser, Sankoh (Repas '58), Feret - Kouakou (Nkololo '64), Santini, Rodelin
Antrenor: P. Garande

Lyon (4-2-3-1): Lopes - Tete, Marcelo, Diakhaby, Marcal (Rafeal '73) - Tousart, Aouar - Cornet (Maolida '76), Fekir, Depay - Mariano (Ferri '81)
Antrenor: B. Genesio