• Tenis WTA Wuhan (Digi Sport 2, 24 - 30 septembrie)
  • Handbal masculin, Champions League: Dinamo - Kadetten (miercuri, 19:00, Digi Sport 2)

Rennes a ratat șansa de a urca pe locul 4 în Franța - a remizat pe teren propriu cu Angers, deși a jucat mai bine de o jumătate de oră cu un om în plus.

Bretonii au deschis scorul in minutul 21, când Giovanni Sio s-a strecurat prin spatele defensivei adverse și a profitat de pasa lui Ludovic Baal.

VIDEO CU GOLUL LUI SIO


Angers putea egala cu 6 minute înainte de pauză, dar Costil a respins eroic pe pe linia porții la reluarea lui Cheikh N'Doye (39).

Misiunea oaspeților părea că s-a îngreunat în minutul 58, când Romain Thomas a văzut roșu direct pentru un fault asupra lui Sio. Angers a jucat însă mai bine în 10 oameni, iar ivorianul Nicolas Pepe a reușit să egaleze în minutul 82.

VIDEO CU GOLUL LUI PEPE


Fosta echipă a lui Claudiu Keșeru au terminat în 9 oameni după ce căpitanul Cheikh N'Doye a văzut și el direct cartonașul roșu în minutul 90+2, pentru o intrare cu talpa, însă au plecat cu un punct de pe Stade Roazhon Park.

Echipele

Rennes: Costil - Danze, Pedro Mendes, Gnagnon, Baal - Grosicki (80 Pedro Henrique), Fernandes, Andre, Hunou (86 Erasmus) - Y. Gourcuff (70 Diakhaby) - Sio;
Antrenor: Christian Gourcuff;

Angers: Michel - Manceau, Traore, Thomas, Andreu - N'Doye, Santamaria, Mangani (67 Pavlovic) - Sunu (79 Wissa), Diedhiou, Capelle (67 Pepe);
Antrenor: Stephane Moulin.