• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (luni, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (luni, 20:45, Digi Sport 1)

Reţelele sociale ne ţin în permanenţă la curent cu cele mai noi ştiri din lume, însă de multe ori acestea se transformă într-o armă care seamănă panică în rândul internauţilor. Aşa s-a întâmplat şi aseară, când vestea falsă a morţii lui Mathieu Valbuena s-a propagat rapid pe twitter.

Valbuena a fost de-a lungul timpului protagonistul unor episoade neplăcute, cel mai recent fiind legat de cazul de şantaj sexual, în care a fost implicat şi Benzema. De data aceasta, un zvon legat de presupusa sa moarte a creat un adevărat tsunami pe reţelele de socializare, mulţi luând informaţia - deşi neverificată - ca pe un adevăr trist.

Cel mai probabil totul a fost o glumă proastă, însă isteria creată în jurul subiectului i-a determinat pe oficialii de la Lyon, actualul său club, să iasă astăzi cu un comunicat oficial în care să demonteze zvonurile.

"Mathieu Valbuena este din fericire în viaţă, contrar a ceea ce s-a scris pe Twitter. Clubul Olympique Lyon este oripilat de asemenea acte inumane şi ruşinoase ale unora", au scris cei care se ocupă de comunicare în cadrul clubului.

Mai jos îţi prezentăm câteva reacţii ale utilizatorilor de twitter care au propagat vestea presupusei morţi a lui Valbuena: