• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Formaţia Paris Saint-Germain i-a prelungit contractul mijlocaşului italian Marco Verratti până în 2021. Anunţul a fost făcut de avocatul jucătorului, Donato Di Campli.

Paris Saint Germain vrea să îl ţină departe de tentaţii pe Marco Verratti. După ce a primit o mărire de salariu în februarie, mijlocaşul care evoluează la PSG din 2012, se află acum la a patra prelungire de contract. Noua înţelegere va expira peste cinci sezoane. “Suntem la a patra prelungire. A semnat până în 2021”, a scris Donato Di Campli pe Twitter. În vârstă de 23 de ani, Verratti îşi prelungise încă din luna februarie contractul până în 2020.

Marco Verratti a fost curtat în ultimii ani de Barcelona şi Real Madrid, însă a afirmat în mai multe rânduri că doreşte să rămână la Paris şi să devină într-o zi chiar căpitanul echipei din capitala Franţei.

Verratti a suferit mai multe accidentări sezonul trecut, în care a jucat doar 17 meciuri în campionat. Mijlocaşul în vârstă de 23 de ani a fost transferat în 2012, de la Pescara, în schimbul a 12 milioane de euro.

159 de meciuri a jucat Verrati la PSG

3 goluri a marcat italianul pentru gruparea de pe Parc des Princes

40 de milioane de euro este suma la care este evaluat Marco Verratti