• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Marco Verratti neagă evidenţa. Mijlocaşul italian susţine că Paris Saint Germain nu simte lipsa golgeterului din ultimele patru sezoane, Zlatan Ibrahimovic, plecat în vară la Manchester United.

"Nu suntem mai slabi fără el. Jucători mari, precum Ibra, au fost înlocuiţi de alţi fotbalişti de acelaşi calibru. Cavani şi-a regăsit locul după doi ani în care a jucat pe alt post", e convins Verratti.

Campioana Franţei din ultimii patru ani e doar pe locul 2 în Ligue 1 după nouă etape, la patru puncte în spatele liderului Nice.

Italianul Verratti a surprins şi atunci când a vorbit despre favoritele la câştigarea Ligii Campionilor. Deţinătoarea trofeului, Real Madrid, nu e văzută de mijlocaşul lui PSG printre echipele cu cele mai mari şanse la trofeu.

"Bayern Munchen şi Barcelona mi se par cele mai puternice. Ştim că va fi dificil, însă obiectivul e să ajungem mai departe decât sezonul trecut", a mai spus Marco Verratti.

PSG a fost eliminată în ultimele patru sezoane în sferturile Ligii Campionilor, iar italianul a fost pe teren în fiecare din aceste campanii: a ajuns pe Parc des Princes în 2012, atunci când a fost transferat de la Pescara pentru 12 milioane de euro.

180 de meciuri a jucat Zlatan Ibrahimovic pentru PSG

156 de goluri a înscris suedezul pentru parizieni