• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

Doar 0-0 a reușit Auxerre, echipa lui Viorel Moldovan, în prima etapă din noul sezon al Ligue 2. Trupa românului a obținut, astfel, primul punct, în deplasare, la debutul în noua ediție de campionat.

Asta în condițiile în care Auxerre a fost echipa mai activă, având statistica de partea sa: 8 șuturi la poartă la 2, dintre care 3-2 raportul șuturilor pe cadrul porții. Frustrarea pentru echipa fostului secund al naționalei este cu atât mai mare, cu cât jucătorul meciului a fost portarul gazdelor, Pierrick Cros.

Red Star a terminat pe locul 13 ediția din sezonul trecut a Ligue 2, în timp ce Auxerre încheiase pe locul 5.

ECHIPELE

Red Star : P.G. Cros - Palun (cap.), F. Mendy, Sarr, P. Cros - Jean-Tarhat, Chavalerin - Bouazza (Sané, 79e), Makhedjouf (Lefebvre, 85e), T. Keita (Sliti, 60e) - Ngamukol.
Antrenor: Rui Almeida.

Auxerre: Boucher - Laspalles, Sparagna, R. Fournier, Boto - Mathis (cap.), Konate, Kikic - Ayé (Goujon, 90e + 2), Courtet (Montiel, 90e + 3), Vincent (Diallo, 67e).
Antrenor: Viorel Moldovan.