• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Mario Balotelli încearcă să-şi relanseze cariera în Franţa, la Nice, însă pentru asta are nevoie şi de ajutorul colegilor. Pentru a crea cât mai repede o legătură cu noii săi coechipieri, atacantul italian le-a oferit cadouri în valoare totală de 15.000 de euro.

Potrivit presei franceze, citată de Gazzetta dello Sport, fotbalistul de 26 de ani a cumpărat haine şi accesorii pentru cei care i-au devenit recent colegi. Balo a investit aproximativ 500 de euro pentru fiecare dintre jucătorii din lotul lui Nice.

Fostul jucător de la Inter, Manchester City, Milan şi Liverpool a încheiat prima săpătămână de antrenamente alături de echipa din sudul Franţei şi ar putea debuta chiar în derby-ul cu Olympique Marseille, care se va disputa duminică seară, de la ora 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4.

"Mario e în formă, dar nu joacă de ceva timp. Trebuie să-şi regăsească automatismele. Cu siguranţă, potenţial există, dar trebuie să-i dăm timp", a declarat antrenorul lui Nice, elveţianul Lucien Favre.

Balotelli vine după două sezoane catastrofale la Liverpool şi AC Milan, perioadă în care a marcat doar două goluri în 36 de de meciuri de campionat.