• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Mario Balotelli a avut parte de un debut perfect la Nice. A devenit primul italian care înscrie o dublă în Ligue 1 în ultimii 10 ani. Imediat după meciul cu Marseille (3-2), Super Mario a făcut o declaraţie care i-a scos din minţi pe fanii de pe Anfield Road.

"Liverpool este cea mai proastă alegere pe care am făcut-o în viaţa mea. Fanii sunt însă extraordinari. Nu mi-a plăcut nimeni dintre oficiali", a comentat vârful ajuns la 26 de ani.

Reacţiile suporterilor cormoranilor nu au întârziat să apar. "Probabil că e adevărat. Dar aducerea lui a fost cea mai mare greşeală din istoria de 24 de ani a clubului", a fost un mesaj postat pe Twitter.

"Ne pare rău pentru el. A luptat atât de mult şi nu a dat niciodată mai mult de 20%", a tunat alt fan.

"Liverpool a fost cea mai proastă alegere? Aşa au fost şi Manchester City, Milan, Inter şi Nice. Un fotbalist dezgustător", a mai spus un suporter.

"Liverpool, cea mai proastă alegere? Probabil că a uitat când a dat foc la artificii în propria casă".

"Balotelli face galagie pentru că a reuşit o dublă. Să vedem cât de departe va merge. Copil răsfăţat", au mai comentat suporterii de pe Anfield.

Vârful încearcă să-și relanseze cariera în Ligue 1, competiție transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport. Capriciosul atacant italian nu s-a adaptat la Liverpool și Jurgen Klopp i-a transmis în această vară că nu se va baza pe serviciile sale. Vârful de 26 de ani a semnat cu Nice din postura de jucător liber de contract

Mario Balotelli a fost cumpărat de Liverpool cu aproape 25 de milioane de euro de la AC Milan în 2014, iar în sezonul trecut a fost împrumutat chiar la Milan, pentru care a jucat 20 de meciuri şi a înscris un singur gol. Italianul a jucat pentru "cormorani" 16 meciuri în Premier League şi a marcat doar o dată. Trupa de pe Anfield îi achita un salariu stagional de 6 milioane de euro.