• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Mario Balotelli nu a avut nevoie de mult timp pentru a marca primul gol în Ligue 1, în tricoul lui Nice. 7 minute, mai precis. Atacantul italian a punctat dintr-un penalty şi a deschis scorul în duelul cu Olympique Marseille, încheiat cu victoria gazdelor, 3-2.

Degeaba a încercat atacantul oaspeţilor, Bafetimbi Gomis, să îl enerveze pe "Super Mario" înaintea de gol. Italianul de 26 de ani a executat plasat şi portarul Pele nu a putut respinge, chiar dacă a ghicit colţul.

VIDEO CU GOLUL MARCAT DE BALOTELLI

Balotelli nu s-a oprit aici. A reuşit dubla în minutul 78, egalând la 2, după o lovitură de cap imparabilă, din apropiere. 

VIDEO CU AL DOILEA GOL ÎNSCRIS DE BALOTELLI

Vârful încearcă să-și relanseze cariera în Ligue 1, competiție transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport. Capriciosul atacant italian nu s-a adaptat la Liverpool și Jurgen Klopp i-a transmis în această vară că nu se va baza pe serviciile sale. Vârful de 26 de ani a semnat cu Nice din postura de jucător liber de contract

Mario Balotelli a fost cumpărat de Liverpool cu aproape 25 de milioane de euro de la AC Milan în 2014, iar în sezonul trecut a fost împrumutat chiar la Milan, pentru care a jucat 20 de meciuri şi a înscris un singur gol. Italianul a jucat pentru "cormorani" 16 meciuri în Premier League şi a marcat doar o dată. Trupa de pe Anfield îi achita un salariu stagional de 6 milioan de euro.