• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

Mario Balotelli nu a avut nevoie de mult timp pentru a marca primul gol în Ligue 1, în tricoul lui Nice. 7 minute, mai precis. Atacantul italian a punctat dintr-un penalty şi a deschis scorul în duelul cu Olympique Marseille, încheiat cu victoria gazdelor, 3-2.

Degeaba a încercat atacantul oaspeţilor, Bafetimbi Gomis, să îl enerveze pe "Super Mario" înaintea de gol. Italianul de 26 de ani a executat plasat şi portarul Pele nu a putut respinge, chiar dacă a ghicit colţul.

VIDEO CU GOLUL MARCAT DE BALOTELLI

Balotelli nu s-a oprit aici. A reuşit dubla în minutul 78, egalând la 2, după o lovitură de cap imparabilă, din apropiere. 

VIDEO CU AL DOILEA GOL ÎNSCRIS DE BALOTELLI

Vârful încearcă să-și relanseze cariera în Ligue 1, competiție transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport. Capriciosul atacant italian nu s-a adaptat la Liverpool și Jurgen Klopp i-a transmis în această vară că nu se va baza pe serviciile sale. Vârful de 26 de ani a semnat cu Nice din postura de jucător liber de contract

Mario Balotelli a fost cumpărat de Liverpool cu aproape 25 de milioane de euro de la AC Milan în 2014, iar în sezonul trecut a fost împrumutat chiar la Milan, pentru care a jucat 20 de meciuri şi a înscris un singur gol. Italianul a jucat pentru "cormorani" 16 meciuri în Premier League şi a marcat doar o dată. Trupa de pe Anfield îi achita un salariu stagional de 6 milioan de euro.