• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Presa din Vest a scris în ultimele zile mii de articole legate de conflictul dintre Cavani şi Neymar. Al-Khelaifi, preşedintele lui PSG, a vorbit pentru prima oară pe marginea subiectului. Cum era de aşteptat, a încercat să nu îi dea o dimensiune majoră, deşi L'Equipe sau Sport.es notează că zilele uruguayanului la vicecampioana Franţei sunt numărate.

În timp ce As, de exemplu, anunţă că Atletico Madrid este pe urmele lui Cavani, găsindu-l alternativa perfectă pentru Diego Costa, a cărui situaţie la Chelsea rămâne neclară, iar aproape toate ziarele din Vest anunţă că e doar o chestiune de timp până ce uruguayanul va pleca, preşedintele lui PSG are o altă versiune.

Într-un interviu pentru RMC Sport, Al-Khelaifi a discutat pentru prima oară pe marginea subiectului şi a negat că vestiarul lui PSG ar fi pe un butoi de pulbere.

"Nu s-a întâmplat mare lucru. Voi, media, sunteţi cei care aţi dat amploare subiectului", a spus omul cu banii de la PSG.

De notat că declaraţia vine în contextul în care în această după-amiază, sport.es vine cu o variantă neaşteptată. Concret, Neymar s-ar fi întâlnit deja cu Nasser Al-Khelaifi, căruia i-a transmis clar că îi e imposibil să joace în aceeaşi echipă cu Cavani.