• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Oficialii celor de la Paris Saint Germain duc dorul unei vedete, după ce Zlatan Ibrahimovic a plecat la Manchester United, și au făcut tot posibilul pentru a-l transfera pe Neymar.

Totul s-a petrecut în această vară, atunci când Neymar și Nasser Al-Khelaifi, proprietarul lui PSG, s-au întâlnit la Ibiza. La acea întâlnire, la care a participat și tatăl lui Neymar, vedeta braziliană a celor de la Barcelona a fost întrebată ce-și dorește pentru a semna cu PSG.

”Am petrecut două ore vorbind și Neymar a fost încântat. Cât vrei ca să joci pentru PSG?” a fost întrebat, moment în care Neymar a început să râdă. Mai mult, Nasser i-a explicat fotbalistului că nu are nicio problemă financiară și că în curând PSG va deveni numărul 1 în lume, cum este Barcelona în acest moment.

Pentru a-l impresiona, șeicul i-a oferit lui Neymar un avion privat pentru a călători oricând în Brazilia, la acțiunile naționalei, și nu numai, dar și un procent dintr-o viitoare rețea de hoteluri ce i-ar putea purta chiar numele dacă ar fi semnat cu gruparea pariziană.

În plus, cei de la PSG erau dispuși să achite clauza de reziliere, în valoare de 190 de milioane de euro, celor de la Barcelona și un salariu fabulos jucătorului, în valoare de 40 de milioane de euro pe sezon, timp de cinci ani!

”I-am spus lui Neymar că ar putea deveni cel mai bine plătit fotbalist din lume din toate timpurile, lucru care nu se va putea egala în viitorul apropiat.

Eu aș fi vrut să semneze cu PSG, dar tatăl jucătorului a făcut tot posibilul să rămână Barça", a spus Wagner Ribeiro. Agentul fotbalistului a spus că Neymar a refuzat momentan oferta și a susținut că se simte bine la Barcelona.

Iar o dovadă în plus a faptului că Neymar se simte bine la Barcelona nu poate fi decât evoluția acestuia din primul meci al grupării blaugrana în actuala ediție a UCL, contra celor de la Celtic, scor 7-0, meci în care brazilianul a marcat golul de 3-0.

colaj foto: as.com