• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Javier Pastore a ajuns la capătul răbdării şi vrea să plece de la Paris St. Germain. Cea mai probabilă destinaţie pentru argentinian este Italia, acolo unde s-a consacrat, în tricoul lui Palermo.

L'Equipe anunţă că mijlocaşul de 28 de ani îşi doreşte să se despartă de vicecampioana Franţei încă din ianuarie. Faptul că nu este folosit atât cât şi-ar fi dorit, ceea ce i-ar putea pune în pericol prezenţa în lotul Argentinei la Cupa Mondială, şi relaţia nu foarte bună cu Unai Emery sunt principalele nemulţumiri ale lui Pastore.

Paharul nemulţumirilor lui Pastore s-a umplut la meciul cu Celtic, din Liga Campionilor. Sud-americanul se aştepta să fie titular, după ce, în weekend-ul trecut, a impresionat în victoria cu 4-1 în faţa lui Nantes, în care a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă. În schimb, Emery i-a oferit doar 25 de minute, în finalul jocului.

Astfel, "El Flaco" a înţeles că la Paris va avea puţine şanse de a evolua, astfel că a luat decizia de a pleca de pe Parc des Princes în următoarea perioadă de transferuri. Iar lucrurile au început deja să se pună în mişcare. Calciomercato.com anunţă că agentul lui Pastore este aşteptat la Milano săptămâna viitoare, acesta urmând să aibă o întâlnire cu oficialii lui Inter Milano.

Walter Sabatini, cel care l-a adus pe argentinian în Italia şi care acum face parte din conducerea nerazzurrilor, a rămas un mare fan al jucătorului şi va face tot posibilul să-l aducă sub comanda lui Luciano Spalletti. Va trebui, însă, să lupte cu Roma pentru semnătura fotbalistului.

PSG nu este dispusă să-l împrumute pe Pastore, formulă pe care Inter speră să o obţină, dar în cele din urmă ar putea conta dorinţa jucătorului. Un scenariu din care toată lumea ar avea de câştigat: jucătorul va fi folosit mai mult şi va putea prinde un loc în lotul "pumelor", Inter se întăreşte în încercarea de a reveni în Liga Campionilor, iar parizienii câştigă timp pentru a lua o decizie definitivă în vară, când va fi discutată şi poziţia lui Emery.