• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)


PSG a fost la un pas în această vară de transferul lui Neymar, dar, după ce brazilianul a rămas la Barcelona, campioana din Hexagon a găsit înlocuitorul perfect după plecarea lui Zlatan Ibrahimovic: este vorba de perla lui Diego Simeone, Antoine Griezmann.

Conform Sport.es, directorul sportiv Patrick Kluivert îl vede pe Griezmann, unul dintre favoriţii la câştigarea "Balonului de Aur", candidatul ideal al postului lăsat vacant de suedez.

Atacantul de 25 de ani şi-a prelungit contractul cu Atletico Madrid până în 2021, dar asta nu îi împiedică pe qatarezii de la PSG să achite clauza de reziliere de 100 de milioane de euro pe care acesta o are.

Antoine Grizemann este jucătorul care a pus capăt hegemoniei lui Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo în La Liga. Francezul de la Atletico Madrid a fost desemnat cel mai bun jucător din ediţia trecută a campionatului Spaniei, într-o gală desfăşurată la Valencia şi dominată de formaţia de pe Vicente Calderon.

PSG nu e singura putere europeană care îl doreşte pe Antoine Griezmann: Jose Mourinho, cel care l-a dorit şi în 2015, la Chelsea, i-a convins pe oficialii de pe Old Trafford să plătească cele 100 de milioane de euro (clauza de reziliere).

6 goluri şi 3 pase decisive a adunat Griezmann în cele 11 meciuri disputate în toate competiţiile acestui sezon.