• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Mario Balotelli va avea drept de joc la următoarea partidă a lui Nice în Ligue 1, contra lui Olympique Lyon, după ce cartonaşul roşu pe care l-a primit în partida câştigată cu 2-1 pe teren propriu în faţa lui Lorient fost anulat.

Atacantul italian, care a înscris golul victoriei pentru suprinzătorul lider din Franţa, cu patru minute înainte de finalul întâlnirii cu Lorient, a fost eliminat în prelungirile partidei. Fotbalistul de 26 de ani a primit al doilea galben pentru o presupusă altercaţie cu Steven Moreira.

Arbitrul meciului, Olivier Thual, a recunoscut însă că nu ar fi trebuit să-l avertizeze pe Balotelli, iar Comisia de Disciplină va confirma în şedinţa de joi reabilitarea italianului, care va putea juca în etapa următoare, cu Lyon, pe 14 octombrie.

Venit după două sezoane dezastruoase cu Liverpool şi AC Milan, Balotelli este într-o formă excelentă în acest început de stagiune. Jucătorul care a mai evoluat la Inter Milano şi Manchester City a marcat deja 5 goluri, în doar trei apariţii în Ligue 1.

Şi datorită prestaţiilor excelente ale italianului, Nice este pe primul loc în Franţa, după opt etape. Formaţia pregătită de Lucien Favre este singura neînvinsă şi, cu 20 de puncte, le devansează pe Monaco şi Paris St. Germain.