• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Ciprian Tătăruşanu a greşit, dar nu trebuie acuzat pentru golul primit sâmbătă de Nantes, în urma căruia "canarii" au pierdut meciul de campionat de la Dijon, scor 0-1, a afirmat cunoscutul ziarist francez Pierre Menes, consultant al emisiunii Canal Football Club.

Unicul gol a fost înscris de Julio Tavares, care a trimis mingea cu capul printre picioarele lui Ciprian Tătăruşanu.

VIDEO: Golul primit de Tătăruşanu

Goalkeeper-ul român a comis o "mică eroare", notează butfootballclub.fr, iar Pierre Menes a subliniat că nu trebuie uitat startul de sezon foarte bun al jucătorului venit în vară de la Fiorentina.

Pierre Menes nu a dorit să-l acuze pe cel care este considerat unul dintre cei mai buni portari din Ligue 1 în acest sezon.

Potrivit jurnalistului, Nantes s-a înclinat "în mod excepţional după o gafă a lui Tătăruşanu, extraordinar de când a venit în Franţa".

Nantes a suferit sâmbătă primul eşec după opt meciuri în Ligue 1. În clasament, echipa antrenată de Claudio Ranieri este pe locul 5, cu 20 puncte de puncte după 11 etape.