• International Champions Cup: Chelsea - Bayern Munchen, marţi, 25.07, pe DigiSport 1, de la ora 14:35
  • Liga 1, etapa a doua: FC Voluntari - Astra se joacă ACUM pe Digi Sport 1

 

Mario Balotelli a debutat spectaculos la Nice, reuşind să marcheze două goluri în victoria cu 3-2 din derby-ul cu Olympique Marseille.

Atacantul de 26 de ani a devenit, astfel, primul italian care înscrie o "doppietta" în Ligue 1 după 10 ani. Ultimul care reuşise această performanţă a fost Marco Di Vaio, împotriva lui Sochaux, pe 11 martie 2006, într-un meci pe care As Monaco l-a câştigat cu 4-1.

Totodată, Balotelli este primul italian care îmbracă tricoul celor de la Nice după Marco Simone. Fostul atacant de la AC Milan şi PSG a evoluat pentru gruparea din sudul Franţei în sezonul 2003/04 - şapte meciuri, niciun gol.

În derby-ul cu Marseille, Balotelli a avut nevoie de doar 7 minute pentru a-şi trece numele pe lista marcatorilor. Capriciosul fotbalist a deschis scorul din penalty, pentru ca, în repriza a doua, cu 12 minute înainte de final, să egaleze la doi, cu o lovitură de cap din apropiere.

VIDEO: Rezumat Nice - Marseille 3-2

Împotriva lui OM, atacantul venit de la Liverpool a reuşit să înscrie tot atâtea goluri câte marcase în ultimele două sezoane.