• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Viorel Moldovan (44 de ani) nu mai este antrenorul celor de la Auxerre, după ce șefii clubului au decis să-l demită ca urmare a faptului că echipa a ajuns în subsolul ligii a doua din Franța. 

La plecarea forțată a fostului secund al echipei naționale se pare că au contribuit și declarațiile pe care Moldovan le-a făcut în presa din Hexagon, motiv pentru care acum există un proces pe rol în instanțele sportive.

Revenit în țară, Moldovan a vorbit, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Special”, despre această scurtă aventură la formația la care au jucat Gabi Tamaș și Daniel Niculae.

”Din motive juridice, nu pot declara prea multe. A fost un context nefavorabil, îmi pare rău că n-am profitat de această șansă. Am suferit și sufăr din cauza acestui eșec, dar trebuie să mă ridic, pentru că nu-mi place să lâncezesc. Vreau să-mi găsesc cât mai repede ceva”, a mai spus Moldovan la Digi Sport.