• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Unul din jucătorii intrați pe lista neagră a lui Gigi Becali la Steaua, mijlocașul Aymen Tahar, și-a găsit deja echipă. Fotbalistul algerian de 26 de ani va juca până în vară în prima ligă din Portugalia. Fotbalistul Stelei a făcut deja vizita medicală și a fost deja prezentat oficial în tricoul noii sale echipe, Boavista Porto, formație al cărei director sportiv este românul Ioan Timofte.

Cu 15 jocuri pentru Steaua în acest sezon al Ligii 1, dintre care doar 7 ca titular, și un gol marcat, Tahar este între cei patru jucători (alături de Alcenat, Tade și Breeveld) intrați în dizgrația lui Gigi Becali, care a declarat că nu îi mai vrea la echipă din această iarnă.

Tahar va juca sub formă de împrumut la echipa portugheză, penultima clasată în prima ligă lusitană după 19 etape scurse din actualul sezon, cu doar 16 puncte acumulate.

 

Aymen Tahar chega por Empréstimo do Steaua ao BoavistaMédio polivalente, pode actuar em várias posições na linha mé...

Posted by Boavista Futebol Clube on Tuesday, January 26, 2016