• La Liga: Alaves-Barcelona (sâmbătă, 19:15, Digi Sport 2) și Real-Valencia (duminică, 23:15, Digi Sport 2). Serie A: Roma-Inter (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2)
  • Liga 1: Craiova-Gaz Metan (vineri, 21:00, Digi Sport 1), Voluntari-Dinamo (sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1) și FCSB-Botoșani (duminică, 21:00, Digi Sport 1)

Iker Casillas a rămas unul dintre cei mai buni portari din lume, dar atunci când greşeşte, Porto resimte acest lucru din plin. Dovada este meciul din etapa a 18-a, din deplasare, cu Guimaraes.

În minutul 4, fostul portar al Realului a respins ca la volei o minge plouată şi balonul a ajuns la mijlocaşul gazdelor, Bakary Sare, care a marcat din întoarcere. A fost singurul gol al partidei şi "Dragonii" au pierdut 3 puncte importante în lupta pentru titlu.

 

11 goluri a primit Casillas în această stagiune, în care a apărat toate minutele. 9 partide fără gol încasat a bifat goalkeeper-ul ajuns la 34 de ani.

După acest rezultat, Porto a rămas pe locul 3 în Liga Sagres şi e deja la 5 puncte de liderul Sporting Lisabona şi la 3 lungimi de rivala Benfica.