• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Fanii celor de la West Ham United au luat cu asalt stadionul ”Wembley” pentru a fi alături de favoriții lor la meciul cu Tottenham, din turul patru al Cupei Ligii Angliei, meci disputat miercuri seară și încheiat cu victoria și calificarea oapeților cu 3-2.

Cel mai important moment al acestui meci s-a petrecut însă după flueirul de final. Mark Noble (30 de ani), căpitanul celor de la West Ham, s-a îndreptat spre sectorul din tribune destinat fanilor oaspeți, pentru a le arunca acestora tricoul. Bucuria era maximă, mai ales că West Ham nu stă deloc bine în PL, locul 16 după 9 etape, 8 puncte. În schimb, Tottenham e pe poziția a treia, cu 20 de puncte, cinci mai puține față de liderul Manchester City.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Unul dintre suporteri, cu mâna ridicată, abia aștepta să intre în posesia râvnitului tricou, numai că, în ultima fracțiune de secundă, un alt fan, mai agil, a intervenit și a prins tricoul. Primul suporter s-a aplecat în față pentru a-și îndeplini visul, dar și-a pierdut echilibrul și a căzut peste balustradă. A avut mare noroc, însă, pentru că se afla în locurile aflate foarte aproape de gazon, astfel că nu a fost rănit.

Gestul lui Noble le-a reamintit internauților de faza în care a fost implicat Claudiu Răducanu, fostul atacant al Stelei. Pe vremea în care evolua pentru Espanyol Barcelona, după un gol marcat, Răducanu s-a dus spre galerie pentru a arunca tricoul fanilor. Aceștia, în încercarea de a-l prinde, s-au îmbulzit spre gradene, moment în care acestea au cedat, astfel că mai mulți fani s-au prăbușit pe gazon.