• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Aaron Ramsey a devenit cu câţiva ani în urmă subiect de glumă, ţinând cont că de fiecare dată când marca un gol o personalitate mondială deceda. Astfel, s-a ajuns la "blestemul" lui Ramsey, iar acesta a lovit din nou.

Galezul a înscris în prima etapă din Premier League, contra lui Leicester (4-3), iar în aceeaşi zi şi-a pierdut viaţa cel mai bătrân om de pe Planetă. Yisrael Kristal a murit la 113 ani şi 330 de zile.

Născut în Polonia, în 1903, Kristal a trecut şi prin lagărul de exterminare la de Auschwitz, acolo unde prima sa soţie, doi copii şi alţi membri ai familiei au fost ucişi de nazişti.

Lista începe pe 16 octombrie 2009, când Ramsey marca primul gol ca internațional galez, contra reprezentativei Liechteinshtein, iar două zile mai târziu murea cunoscutul ziarist sportiv spaniol Andres Montes. Apoi, la câteva ore după golul său de pe 16 noiembrie, contra Scoției, a murit Antonio de Nigris, internațional mexican.

Apoi, în 2011, Osama bin Laden, Steve Jobs, Muamar Al-Gaddfi, au încetat din viață la o zi după reușite ale lui Ramsey, în 2012 Whitney Houston, în 2013 pianistul de jazz Bebo Valdes, fostul boxer Ken Norton și actorul Paul Walker, în 2014 Rubin Hurricane Carter și Robin Williams.

În 2016, Ramsey a marcat pe 9 ianuarie în meciul de cupă cu Sunderland, iar o zi mai târziu a decedat legendarul David Bowie. Pe 13 ianuarie, un gol de-al lui înscris cu Liverpool a coincis cu decesul lui Alan Rickman. Nancy Reagan a murit pe 6 martie 2016, cu o zi după ce Aaron înscrisese cu Tottenham.