• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Chelsea nu are nicio victorie în ultimele trei meciuri și presa engleză scrie că zilele lui Conte la echipa de pe Stamford Bridge sunt numărate. Roman Abramovich pare să nu mai aibă prea multă răbdare cu tehnicianul italian. Chelsea e doar pe 5 în Premier League, la 9 puncte în spatele liderului Manchester City. Mai mult, tehnicianul de 48 de ani se plânge constant de problemele de lot pe care le are.

"Abramovich e nemilos, Conte va fi dat afară până de Crăciun. Uitați ce s-a întâmplat cu Mourinho" a declarat pentru presa britanică Perry Groves, fost jucător al lui Arsenal ajuns acum unul dintre cei mai respectați analiști sportivi din Anglia.

Lucrurile nu merg deloc bine nici în rândul echipei. Nenumărați jucători sunt supărați că nu primesc mai multe șanse de a evolua, iar Azpilicueta a recunoscut la finalul remizei cu AS Roma că atmosfera nu este bună în lotul "albaștrilor".

"Realitatea este că avem 3 meciuri în care nu am obținut nicio victrorie, dar vom încerca să ne revanșăm în meciul din weekend. Atmosfera de la echipă în acest moment nu este una foarte bună" recunoștea Azpilicueta, după remiza cu AS Roma din meciul disputat miercuri în Liga Campionilor.

Replica tehnicianului italian nu s-a lăsat foarte mult așteptată. Conte pare însă liniștit. "Nu sunt mulţumit de rezultate şi e normal să simt presiune. Niciun antrenor din lume nu poate spune că e imun la presiune. În fotbal e posibil orice, dar eu sunt mulţumit că îmi fac treaba aşa cum ştiu mai bine. Pun clubul, jucătorii şi fanii înainte de orice" a fost răspunsul tehnicianului italian.