• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Roman Abramovich vrea să reconstruiască Chelsea în jurul lui Cristiano Ronaldo şi este dispus să plătească peste 100 de milioane de euro pentru a-l readuce pe portughez în Premier League, potrivit cotidianului AS.

Sursa citată susţine că proprietarul lui Chelsea mizează pe relaţia sa foarte bună cu Jorge Mendes, impresarul lui Ronaldo, pentru a reuşi să-l cumpere pe triplul câştigător al Balonului de Aur de la Real Madrid.

Planul magnatului rus este să renunţe la câţiva jucători, printre care Eden Hazard, dorit chiar pe Bernabeu, Oscar sau Nemanja Matic, iar banii obţinuţi să fie investiţi în aducerea lui CR7 şi a altor jucători cu care managerul londonezilor, Jose Mourinho, să pornească un nou proiect.

Campioana Angliei are un sezon extrem de slab, aflându-se doar pe locul 16 în PL, cu 7 înfrângeri în 12 etape, dar, cu toate acestea, poziţia antrenorului portughez nu pare să fie pusă în pericol.

Mai mult decât atât, AS susţine că Mourinho şi-a dat deja acordul pentru aducerea lui Cristiano Ronaldo, în ciuda faptului că relaţia dintre ei a avut de suferit în perioada în care au colaborat la Real.

În ultima perioadă, cei doi par să-şi fi rezolvat problemele, iar la lansarea filmului despre Ronaldo, jucătorul de 30 de ani nu a explus posibilitatea de a lucra din nou cu "The Special One".

"Să lucrez din nou cu Mourinho? De ce nu? Mai am încă doi ani de contract cu Real Madrid, dar niciodată nu ştii ce îţi rezervă viitorul", a spus portughezul.

De altfel, în ultima perioadă, CR7 a trimis mai multe mesaje care fac din viitorul său unul incert, chiar dacă actualul contract cu Real este valabil până în 2018.

Varianta unui transfer la PSG, unde este dorit şi Jose Mourinho, a ocupat paginile ziarelor în ultimul timp, dar cei doi portughezi s-ar putea reuni la Chelsea.