• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Accidentare groaznică suferită de Benjamin Mendy. Fundaşul stânga transferat în vară de Manchester City de la AS Monaco pentru 60 de milioane de euro s-a accidentat la genunchi şi ar putea lipsi nu mai puţin de nouă luni de pe gazon.

Doar cinci meciuri a apucat să joace pentru City apărătorul francez, care s-a accidentat şi a fost înlocuit în prima repriză a partidei "cetăţenilor" cu Crystal Palace, câştigată cu 5-0, şi a privit din tribune meciul cu Şahtior Doneţk, din Liga Campionilor.

City a câştigat toate cele cinci jocuri cu Mendy pe teren, dintre care au fost fără gol primit. Golaverajul acestor meciuri a fost 22-1.

Managerul lui City, Pep Guardiola, a recunoscut luni că accidentarea lui Mendy este mult mai gravă decât s-a temut iniţial. Francezul a fost trimis la Barcelona, la specialistul Ramon Cugat, prietenul lui Guardiola care i-a tratat anterior pe Vincent Kompany, Ilkay Gundogan şi Kevin De Bruyne.

Benjamin Mendy (23 de ani) a fost transferat de Marseille în 2013, de la Le Havre, pentru patru milioane de euro, iar trei ani mai târziu a fost cedat de OM la Monaco în schimbul a 13 milioane de euro.

Mendy a jucat şi patru meciuri pentru naţionala Franţei.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT